top of page

UITZENDSCHEMA

Uitzendschema

HET POP UUR

Deze show is de perfecte gelegenheid voor luisteraars om te ontspannen en om het weekend mee in te luiden. Of je nu van muziek houdt of van talkshows, Het pop uur biedt luisteraars de gelegenheid om elke week te genieten van originele en hoogwaardige inhoud. Tune in en ontdek waarom onze luisteraars Het pop uur niet willen missen.

HET ROCK UUR

We kunnen niet genoeg krijgen van Het rock uur en we weten dat jij er net zo over zult denken. Dit is een van de langstlopende en meest populaire shows van ons radiostation. Luister ook en ontdek nieuwe hits of geniet van de klassiekers van het genre. Of je nu een nieuw feitje leert van onze hosts of een nieuwe hit te horen krijgt, er is altijd wel iets nieuws te ontdekken als je luistert naar Het rock uur bij Luc Sterckx

HET SPORT UUR

Het leven lijkt nogal chaotisch wanneer Het sport uur wordt uitgezonden, maar op de een of andere manier valt altijd alles op zijn plaats. Luister elke dag om 9.00 uur en geniet van de rijke en originele inhoud die geleverd wordt door Luc Sterckx tijdens Het sport uur. Lees meer over de razend populaire show die luisteraars in en rondom Zwolle aan de radio gekluisterd houdt met inspirerende en leuke content.

Radio shows: Shows
bottom of page